top of page
Fiqah e Jafria Online School _ Shia Online School _ Shia Quran Center Online _ Al Mehdi On
  • Writer's pictureAbbas

Gekwalificeerde Fiqah e Jafria-leraren online 24/7

Besteed quality time aan het leren van koranrecitatie (met Makharij en Tajweed), memorisatie van de koran en koran Tafsir online.

Wil je ons gratis uitproberen? Schrijf je vandaag in!

www.mehdiqurancenter.com/signup

Basis Qaida | Koran | Ahkaam | Leringen van Masomeens a.s

We hebben goed gekwalificeerde mannelijke en vrouwelijke docenten, vrouwelijke docenten zijn alleen voor vrouwelijke studenten. Onze docenten kunnen gemakkelijk lesgeven aan een student die alleen Engels spreekt. Al Mehdi Online Quran Center is gemotiveerd om sjiitische moslims van het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Australië te dienen die ver weg zijn van moskeeën en imam Bargah's.

Al Mehdi Quran Online Center is een online islamitisch centrum voor het aanbieden van online Quran Tutoring-service waarmee u / uw kinderen de Heilige Koran met Tajweed kunnen leren lezen op de door u gewenste tijd en dagen met een live Koran-leraar. Onze lessen zijn even gunstig voor kinderen als voor volwassenen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met koptelefoon en internetverbinding. Ontvang gratis proeflessen van Shia Online Quran Center Mannelijke / vrouwelijke docenten zijn 24/7 beschikbaar.


0 comments

Recent Posts

See All

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Fiqah e Jafria Online School _  Al Mehdi Online Quran Center for shia Muslims of United Ki